Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 06.04.2018 - 08.04.2018

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

6.
Aprīlis

PIEKTDIENA


LATVIJA

6.04. - 8.4.2018


Laikā no 6. aprīļa līdz 8. aprīlim tautas lietišķās mākslas meistari, amatnieki, stāstnieki, tautas teicēji, muzikanti un dziedātāji vairāk nekā 152 vietās visā Latvijā aicinās ikvienu interesentu uz pasākumu “Satiec savu meistaru!”. 


RĪGA

No 6. līdz 8. aprīlim izstādē “Auto 2018” jau tradicionāli viskrāšņākais būs lielākais autotūninga šovs Austrumeiropā – “Auto Exotica”, kam šoreiz Ķīpsalā tiek būvēta papildu trešā halle. Šeit izstādes apmeklētāji varēs apskatīt jaunākos un krāšņākos tūninga un sacīkšu auto projektus no Eiropas un Skandināvijas valstīm, kā arī vietējo autoklubu vasaras sezonai sagatavotos spēkratus.

7.
Aprīlis

SESTDIENA


BAUSKA

no 1.4.2018

Marta otrajā pusē iesācies, aprīlī pavasaris uzņem apgriezienus, lai maijā izvērstos īstā ziedēšanas trakumā. Debesis šķeļ putnu kāši, atgriezdamies no dienvidu zemēm, rītus un vakarus piekliedz dzērves, bet ielās, parkos un atpūtas vietās pastaigājas pārīši. Un arī mums, ikvienam, gribas iet laukā, izbraukt, būt saulē, vējā, pie vai uz ūdeņiem. Un, kad domā, kurp doties, - brauc uz Bausku, jo te Tu vari atrast visu pavasara sajūtai, svinēšanai, atpūtai, izklaidei.

ĶEKAVA

7.4. - 22.4.2018

Kad diena kļuvusi tikpat gara kā nakts un stiepjas garumā vēl, kad marta beigās kārtējoreiz pulkstenis pagriezts stundu uz priekšu, bet Ķekavas parkā iesvilpjas pirmais strazds,  skaidrs:  pavasaris ir klāt. Tūrisma koordinācijas centram tas iezīmē jaunās tūrisma sezonas sākumu un to, ka atsākas pavasara laivu braucieni-ekspedīcijas.

RUNDĀLES PILS

7.4.2018

7. aprīlī ar koncertu “No baroka līdz romantismam” Rundāles pils Baltajā zālē viesosies Liepājas Simfoniskais orķestris, pie diriģenta pults – allaž kolorītais Andris Veismanis un solisti – Laura Teivāne (soprāns) un Artūrs Perts (klarnete). Programmā klausītājiem piedāvājot baroka, Vīnes klasikas un romantisma periodu uvertīras, operu ārijas, kā arī koncertino klarnetei un orķestrim.

JELGAVA

7.4.2018

Aprīlī Latvijā ik gadus notiek tradicionālās pavasara Putnu dienas, kas šogad norisināsies 7. un 8. aprīlī Jelgavā un novadā, priecējot ar vairākiem pasākumiem – putnu būrīšu darināšanu “Lediņos”, velobraucienu un putnu vērošanu Svētes palienē.

LIEPĀJA

7.4.2018

7. aprīlī ar skriešanas seriāla Bigbank Skrien Latvija pirmo posmu Liepājas pusmaratonu, skrējēji atklās 2018. gada aktīvo sacensību sezonu. Vēju pilsēta arī šogad gatava ne vien sagādāt aizraujošu cīņu ar kilometriem sacensību trasē, bet arī pamatīgi izklaidēt un likt matiem plīvot vējā, baudot kultūras programmu.

8.
Aprīlis

SVĒTDIENA

LUBĀNA MITRĀJS

8.4.2018

Kā ik katru pavasari, atgiežoties mūsu spārnotajiem draugiem, aicinām Jūs uz putnu vērošanas dienām, kas šogad Lubāna ezera apkārtnē norisināsies 8. aprīlī! Šajā dienā esam Jums sagatavojuši divas aktivitātes – tradicionālu putnu vērošanas eksursiju ar autobusu apkārt Lubānam un putnu būrīšu darbnīcu ģimenēm pie Lubāna mitrāja informācijas centra.

RĪGA

līdz 27.4.2018

Atzīmējot Baltijas valstu simtgadi, no 26. marta līdz 27. aprīlim Doma laukumā ir apskatāma Tallinas un Viļņas fotogrāfiju izstāde “Toreiz un tagad”, kas īstenota kā projekts “Baltijas valstu simtgades svinības. Rīgas un sadraudzības pilsētu Viļņas un Tallinas kopprojekts”. Šī izstāde ir viens no Latvijas valsts simtgades Rīgas programmas pasākumiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17883801sec.