Gardēžus aicina seši Cēsu pilsētas restorāni

Visas nedēļas garumā no 2018. gada 29. oktobra līdz 4. novembrim, jau otro reizi šogad, notiks Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs lieliska iespēja baudīt izsmalcinātus ēdienus par īpaši draudzīgām cenām. Gardēžus aicinās seši Cēsu pilsētas restorāni.

Restorānos viesi varēs baudīt trīs kārtu maltīti. Īpašā piedāvājuma cenas visos restorānos būs vienādas – 20,00 EUR. Ēdienkartes atšķirsies no uzņēmumu ikdienā piedāvātā ēdienu klāsta, sniedzot neatkārtojau garšu baudījumu. Restorānu piedāvājumi īpaši raksturos Latvijas rudeni virtuvē – ķirbji, sēnes, sīpoli, pupas, bietes, rudens augļi un ogas un daudz, daudz citi šī gadalaika dārgumi. Šīs restorānu nedēļas jaunums būs dzērienu kartes. Pieci restorāni līdzās ēdienkartei piedāvās arī maltītēm īpaši piemērots dzērienus par atsevišķu samaksu.

Ķirbis ir viena no rudens ražas veselīgākajām dārza veltēm. Ķirbju tortelli ar gaļas mērci, itāļu šefpavāra izpildījumā, aicinās nobaudīt restorāns "Bekko" . Savukārt, "Cafe2Locals" piedāvās apelsīnu sīrupā izturētu ķirbju biskvītu. Rudens ir ne tikai ķirbju ražas laiks, bet arī labākais laiks augļu un ogu ēšanai. Par to ir pārliecināti arī restorāna "Hotel Cēsis" čaklie pavāri, piedāvājot rudens ogu musu ar vaniļas pienu. Arī "H.E. Vanadziņš Ziemeļu restorāns" viesus cienās ar rudens sagādātajiem labumiem. Desertā pavārs cienās ar  krāsnī ceptu jaunpienu pasniegtu kopā ar cukurābolu un brūkleņu vaniļas mērci. Arī sīpolu raža rudenī tiek ražani ievākta. Tos gardi pagatavos restorāna "Jāņoga" pavāri, priekšēdienā piedāvājot saldo sīpolu krēmzupu. Vai rudens būtu iedomājams bez mežā salasīto sēņu ražas? Visticamāk, ka nē! Restorāna "Villa Santa" pavārs gardēžus iepriecinās ar meža sēņu pīrāgu, pasniegtu kopā ar Benedikta olu, svaigu bazilika un ciedru riekstu mērci, kā arī garšaugu sviestā ceptām cūku pupām.

Cēsu Rudens Restorānu nedēļas norises laikā, no 29. oktobra līdz 4. novembrim, gardēži neizpaliks bez pārsteigumiem - no pirmdienas līdz trešdienai tiks izlozētas sešas dāvanu kartes 2 personām īpašajam restorānu nedēļas piedāvājumam kādā no restorāniem. Lai nepalaistu garām šo lielisko iespēju, aicinām sekot Cēsu Tūrisma informācijas centra aktivitātēm sociālajos tīklos!

Lai gardēži varētu savlaicīgi iepazīties ar rudens restorānu nedēļas piedāvājumu un izvēlēties sev vistīkamākās maltītes, no 15. oktobra katra restorāna sarūpētā ēdienkarte ir pieejama Cēsu tūrisma mājas lapā un sociālajos tīklos. Lai apskatītu pilnu Cēsu Rudens Restorānu nedāļas ēdienkarti, spiediet uz ēdināšanas uzņēmumu nosaukuma!  Informējam, ka pirms došanās uz izvēlēto restorānu, iesakām veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98466182sec.