Siguldas restorānu nedēļa tuvojas noslēgumam

Siguldā šajā zelta rudens lapu laikā var ne tikai izbaudīt krāšņu krāsu paleti, bet arī veselīgas un spēcinošas maltītes, kuras tiek servētas tradicionālās Siguldas Restorānu nedēļas laikā septiņos Siguldas un apkārtnes restorānos.

Ēdienkartēs iekļauti tādi ēdieni kā avokado-tomātu tartars ar kazas krēmu, Latvijas brieža gaļas steiks, zandarta fileja ar īpašām piedevām, aļņa šķiņķis, pašu gatavota meža sēņu desa un desertā tartalete ar karameli, kastaņu medus saldējums un daudzi citi interesanti un gardi ēdieni.

Spēka Restorānu nedēļā gardēžus Siguldā uzņems restorāns “Gadalaiki”, “Fazenda” un “Kungu rija”, viesnīcas “Sigulda” restorāns, gastro grilbārs “Kokos”, “Bīriņu pils restorāns” un arī “Mālpils muižas restorāns”. Kā ierasts, Restorānu nedēļā būs iespēja baudīt trīs dažādus ēdienus par 20 vai 25 eiro.

Restorānu nedēļas vēstneši ir skeletonisti brāļi Martins un Tomass Dukuri, kuri dzīvo Siguldā, tur ikdienā aizvadot treniņus un kaldinot savus sportiskos panākumus. Viņi aicina ievērot veselīgu dzīvesveidu, kura sastāvdaļa ir ne tikai sports, bet arī veselīgas un spēcinošas maltītes.

Lai baudītu Restorānu nedēļas piedāvājumu, apmeklētāji aicināti iepriekš veikt galdiņa rezervāciju, zvanot uz konkrētā restorāna rezervācijas tālruni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2021 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2021 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56343198sec.