Autors: visit.valmiera.lv
Avots: visit.valmiera.lv
Rudens ir īpašs laiks, kas iebiezina vasaras košumu silti dzeltenos ķirbjos, bekās, kuru cepures kā saldskābmaizes doniņas, un kadiķogu padebešos. Tas aicina gan sasmelties saulainu gaismu, gan ieziemoties, kājas atpūtinot siltās zeķēs un burkās iekūpinot vasaras vitamīnus. Rudens košumu un garšas aicinām izbaudīt arī Valmieras Restorānu nedēļas laikā, no 2019. gada 12. līdz 19. oktobrim.
Valmieras pilsētas, Burtnieku un Kocēnu novada restorāni aicinās izbaudīt rudenim raksturīgas garšas neparastā izpildījumā. Plūškoka brulē krēms, ābolu-biešu kārtojums, egļu sveķu saldējums, zīļu kafijas želeja, brūkleņu majonēze, seleriju-cidoniju biezenis, cigoriņu piena putas, iesala šokolādes kūka, dūmota pīles krūtiņa, griķu popkorns un vēl dažādi gardumi. Trīs kārtu ēdienu piedāvājums 20 EUR vērtībā aicinās izbaudīt pieci Valmieras, Burtnieku un Kocēnu novada restorāni:
Reklāma
• Restorāns "Rātes Vārti"
• Restorāns "Vecpuisis";
• Restorāns "Agnese";
• Valmiermuižas alus virtuve;
• Dikļu pils restorāns
Lai nobaudītu īpašos piedāvājumus restorānos, nepieciešams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju.
Ēdienkartes gardēžiem pieejamas visit.valmiera.lv, kā arī restorānu mājaslapās.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.