20. oktobris vēsturē: svin starptautisko pavāru dienu

Kopš 2004. gada 20 oktobrī tiek svinēta starptautiskā pavāru dienu, kuru ieviesa šefpavārs Bils Galahers ar visai cēlu mērķi: atzīmēt profesijas nozīmīgumu un atgādinot par pienākumu savas zināšanas un kulinārijas prasmes nodot tālāk nākamajai paaudzei. 

Pēdējos gados šajā dienā tiek sarūpēti īpaši svētki bērniem – jautras darbnīcas ar mērķi iepazīstināt ar veselīgas ēšanas nozīmi dzīvē.

Šobrīd valdošās neziņas laikā ir ļoti svarīgi saglabāt sevi veselus un mazināt stresu, stiprinot imūnsistēmu. Tādēļ tieši īpaša “stresu pārvaroša” ēdiena lietošana uzturā var palīdzēt šajos laikos.

Šīs starptautiskās pavāru dienas kampaņas tēma ir “Veselīga pārtika nākotnei”.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Romantikas brīvdienas, vakariņas, Jūrmala Estravel Latvia
1 nakts Executive Suite numurā, brokastis un īpašās vakariņas numurā, Sea Wellness apmeklējums | Skatīt vairāk
Latvija no 180 EUR
Tavs birojs Baltic Beach Hotel, pusdienas Estravel Latvia
Iekļautas pusdienas, kafija, ūdens, Powerlab Fitness apmeklējums, internets // Piedāvājums 1 vai 5 dienām, 1 – 2 personām, bez nakšņošanas (no ~8 | Skatīt vairāk
no 70 EUR
Jaungada vakariņas Grand Poet Hotel by Semarah
Restorāns SNOB aicina uz Jaunā gada vakariņām. Svinības pašā Rīgas centrā, krāšņā un iedvesmojošā dizaina atmosfērā baudot piecu kārtu | Skatīt vairāk
85 EUR
Restorāna SNOB ēdieni Tavās mājās! Grand Poet Hotel by Semarah
Ceļojums garšu pasaulē turpinās - mājās, darba vietās vai tepat Grand Poet Hotel dizaina numuros | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2020 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2020 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17000818sec.