gatavošana.

Apskatām 41 - 80 no 2587 vārdam 'gatavošana'

Idejas aktīvām un saturīgām skolēnu brīvdienām Dobeles novadā

Klāt jau pirmais pavasara mēnesis un tuvojas ilgi gaidītā skolēnu  brīvdienu nedēļa. Skolas soli tiek iemainīti pret piedzīvojumu pilnām dienām ar ģimeni, draugiem un...

Moto-entuziaste Patrīcija lauž stiprā dzimuma neticību un stereotipus

“Meitenīt, pasauc kādu puisi, man par šo to jāpakonsultējas,” šeit neies krastā. 25 gadus jaunā Patrīcija Greidāne darba dienas aizvada, konsultējot klientus moto veikalā, bet brīvo laiku – skrūvējot savus Suzuki motociklus...

«Kia» un «Hyundai Motor» izstrādās nākamās paaudzes autonomās braukšanas sensorus

Kia Corporation un Hyundai Motor Company paziņojušas, ka kopā ar Korejas Augsto zinātņu un tehnoloģiju institūtu (KAIST) īstenos partnerprojektu, lai izstrādātu...

RĪGAS MEŽI svētdien uzsāk šī gada Pavasara putnu būrīšu talkas. Pirmais pasākums – Anniņmuižas mežā

SIA “Rīgas meži” vides izglītības programma “EkVidO2” jeb “EKOLOĢIJA. VIDE. GAISS” svētdien, 3.martā, uzsāk šīs sezonas Pavasara putnu būrīšu...

Travelnews.lv piedāvā: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Pirmais pavasara mēnesis – marts – jau ir klāt. Marta pirmajā nedēļas nogalē baudījumu gūs kultūras cienītāji un tie, kam patīk dzīvnieki un daba...

Pirmo reizi Tukuma Audēju darbnīcā notiks profesionālās pilnveides izglītības programma «Tradicionālās aušanas pamati»

2024. gada 2. martā Tukuma Audēju darbnīcā (Tidaholmas ielā 3, Tukumā) pirmreizējs notikums – sešas interesentes uzsāk mācības profesionālās pilnveides izglītības programmā...

Recepte: Emīls Balceris gatavo tortilju ar maltās gaļas iesmiņu

Kad pavasaris jau ar roku sasniedzams, bet pasaule turpina būt pelēcīga un drūma, grupas “Musiqq” mūziķis Emīls Balceris nepadodas...

Dubaija - ēdienu paradīze un vieta, kur satiekas pasaules gurmāni

Nav noslēpums, ka ceļošanas iemesli ir visdažādākie. Kāds alkst lutinošu “all inclusive” pieredzi, kāds aktivitātes dabā, kāds steidz iepirkt jaunākās zīmolu kolekcijas...

Hoijeres namā aizvadīta tikšanās ar šefpavāru Mārtiņu Sirmo

2024. gada 24. februārī Liepājas 17.–19. gs. interjera muzejā “Hoijeres kundzes viesu nams” Kungu ielā 24 ar ēdiena gatavošanas paraugdemonstrējumiem un degustāciju...

Jelgavas reģionālā tūrisma centra aktivitātes «Uzziedi kopā ar pavasari»

Ar aicinājumu “Uzziedi kopā ar pavasari” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs ( JRTC) martā mudina piedalīties daudzpusīgās aktivitātēs...

21. februāris vēsturē: Pirmo reizi tiek prezentēta «Polaroid» kamera

Kas gan ir ceļojums, bez fotogrāfiju uzņemšanas? Protams, visdrīzāk, nepilnīgs. Un ļoti ilgu laiku viena no populārākajām...

Līvānos varēs iepazīties ar Jašas podiem

2024. gada 24. februārī plkst. 14 Līvānu stikla un amatniecības centrā tiks svinīgi atklāta Kristīnes Nicmanes darbu izstāde “Jašas podi”...

Ventilācijas eksperts: bieži pēc ugunsgrēka restorāni vairs netiek atvērti

Virtuve ir restorāna sirds, kur šefpavārs unikālas garšas apvieno ēdienos, piešķirot vietai savu īpašo noskaņu. Vienlaikus biznesam virtuve var radīt arī vislielāko risku...

Atzīmēsim Meteņus Rēzeknē ar vērienu!

Svētdien, 2024. gada 18. februārī, no plkst. 10.00 līdz 15.00, ikviens aicināts apmeklēt Meteņdienas tirgu Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā (Raiņa ielā 29a), kur kopīgi...

Mīlestības pilnākās nedēļas nogales pasākumi Tukuma novadā

Valentīndiena ir kopā būšanas laiks un vēl viena iespēja pateikt saviem mīļajiem, tuvajiem, cik ļoti viņus mīlam. Svētku nekad nevar būt par daudz...

Baudi ziemu Ziemeļlatgalē!

Jau devīto gadu pēc kārtas Balvu un Ludzas novadu tūrisma speciālisti un uzņēmēji ir sagatavojuši brīvdienu piedāvājumu visai ģimenei “Izbaudi ziemu Ziemeļlatgalē”...

Kā sarīkot kopīgu tako vakaru vai svētdienas brokastis visām gaumēm?

Latvijas iedzīvotājiem vēl būtiskāk kļūst iespējami ātrāk iepirkties un īsākā laikā pagatavot ēdienu, liecina jaunākās tendences, ko Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja...

Kas ir gavēnis un kā to ievēro?

Katoļticīgajiem šodien ar Pelnu dienu sākas Lielais gavēnis, kas, pēc katoļu ticības mācības, ir...

Tiri pilsētā ražošanu sāk Baltijā pirmā auzu dzērienu rūpnīca, kurā investēti 13 miljoni eiro

Pirmā auzu dzērienu rūpnīca Baltijā, kurā Igaunijas uzņēmēji ieguldīja vairāk nekā 13 miljonus eiro, sākusi ražošanu Centrāligaunijas pilsētā Tiri...

Baudi ziemas priekus Dobeles novadā

Kamēr daba lutina ar sniegu un salu, ir īstais laiks ziemas aktivitātēm.  Esam apkopojuši idejas aktīvām atpūtas iespējām Dobeles novadā ziemas sezonas baudīšanai...

Jelgavas Vecpilsētas ielas kvartāls aicina iepazīt, izdzīvot un darboties

Atjaunotās ēkas Jelgavas Vecpilsētas ielā aicina ikvienu interesentu ieraudzīt un izjust seno Jelgavu, tās koka ēku un zudušo ielu stāstus, kā arī iepazīt senās amatu prasmes...

Kas jāzina rallija Sarma 2024 skatītājiem?

Rallijs Sarma vienmēr ir bijušas ļoti aizraujošas sacensības gan dalībniekiem, gan skatītājiem. Tā būs arī šogad, kad rallijā Sarma 2024 turpināsies Latvijas rallija čempionāta...

Svētki «Palangos Stinta» jau šonedēļ gaida ceļotājus arī no Latvijas

No 2024. gada 9. līdz 11.februārim Lietuvas kūrortpilsētā Palangā jau 21. reizi notiks svētki “Palangos Stinta”...

No 12.februāra Latvijā sāks izsniegt jaunā parauga pases

6. februārī Ministru kabinets atbalstīja grozījumus noteikumos*, kuri  apstiprina  jaunus paraugus Latvijas pilsoņu pasēm, Latvijas nepilsoņu pasēm, kā arī...

«Reaton Food» aicina uz profesionāļu dienām un «Michelin Guide» godalgoto restorānu šefpavāru meistarklasēm

Laikā no 2024. gada 6-8. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...

Pica Lulū ar jestru ballīti atver līdz šim lielāko «Pica Lulū» picēriju

Ceturtdien, 2024. gada 1. februārī, Biķernieku ielā 143, ar jestru ballīti durvis klientiem vērusi jauna "Pica Lulū" picērija. “Pica Lulū” Mežciemā ir uzņēmuma astoņpadsmitā picērija Latvijā...

Pirmais ceļojums uz Eiropas kalniem ziemā - kā izvēlēties, ko zināt, kā sagatavoties

Ceļošanai ziemā piemīt īpašs šarms, ko spēj uzburt tikai saltākais gada laiks. Sniegotas kalnu virsotnes, saules mirdzums un absolūtā brīvības sajūta...

3. februāris vēsturē: Dibina pasaulē pirmo siera rūpnīcu

1815. gada 3. februārī Šveicē tika nodibināta pasaulē pirmā komerciālā siera rūpnīca...

Jauno elektrovilcienu ekspluatācijas un remonta personāls apgūst rīcības nestandarta un avārijas situācijās

Ceturtdien, 2024. gada 1. februārī, AS “Pasažieru vilciens” mašīnisti instruktori, apmācību instruktori un inženieri “Škoda Vagonka” speciālistu vadībā jaunajos elektrovilcienos apgūst...

Padomi kiberpavāriem jeb kā izmantot mākslīgo intelektu ēdienreižu plānošanā

Trīs līdz piecas reizes dienā ir jāēd garšīgi un veselīgi, taču katru dienu pagatavot kaut ko jaunu un iedvesmojošu nebūt nav viegli. Tagad šādas ikdienas rūpes daļēji...

Svētdienas ekskursija ar autori izstādē «Iespiestas Rīgā. 17. gadsimta grāmatas Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja krājumā»

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs (RVKM) aicina svētdien, 28. janvārī, pulksten 13.00 un 15.00 uz īpašu ekskursiju izstādē “Iespiestas Rīgā. 17. gadsimta grāmatas Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja krājumā”...

Iepazīt tradicionālās amatu prasmes aicina «Māzers»

Jēkabpils novada amatniecības centrs “Māzers” sniedz iespēju iepazīties ar lietišķās mākslas pasauli, amatniekiem un viņu rūpalu, kā arī iemēģināt roku keramikas meistarklasē...

Lēti un vegāniski ēdieni ar raksturu

Vegānisks dzīvesstils, ko ik gadu janvārī aktualizē akcija “Neapēd zemeslodi”, kļūst par arvien izplatītāku tendenci. Ikviens ir aicināts iesaistīties dabai draudzīgā un veselīgā izaicinājumā...

Kā kokosriekstu piens aizstāj pienu un krējumu pamatēdienos un desertos

Kokosriekstu piens sastāv tikai no kokosriekstu mīkstuma un tajā esošā ūdens – šādam produktam ir dabīga garša un atbilstoša konsistence, turklāt šis viens...

Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā

Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopā...

Trešā Lielsēde Limbažu Lielezerā

Aicinām visus ziemas peldes entuziastus un īpaši tos, kuri gribētu šo pieredzi izbaudīt pirmo reizi, uz TREŠO LIELSĒDI Limbažu Lielezerā...

19. janvāris vēsturē: Svinīgi atklāj Rīgas Doma jaunās ērģeles

Doma jaunās ērģeles svinīgi atklāja 1884. gada 19. janvārī pēc vecā stila, bet pēc mūsdienu kalendāra – 31. janvārī plkst. 9:00 no rīta...

Somija nosauc Latviju kā savu aizvadītā gada iecienītāko gastronomijas galamērķi

Latvijas ēdiena pagatavošanas māksla atzinīgi novērtēta starptautiski 18. janvārī Ziemeļvalstu lielākajā starptautiskajā tūrisma izstādē "MATKA 2024"...

Satiksmes ministrija ar ekspertiem diskutē par optimālāko velo turētāju risinājumu jaunajiem elektrovilcieniem

2024. gada  18. janvārī notika satiksmes ministra Kaspara Briškena iniciēta sanāksme, kurā nozares un nevalstisko organizāciju (NVO) eksperti diskutēja par optimālāko...

18. janvāris vēsturē: Svin Pekinas pīles dienu

Pekinas pīle ir viens no Ķīnas nacionālajiem ēdieniem, kuri ciena ne tikai tā dzimtenē...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.88901997sec.