gastronomija.

Apskatām 81 - 120 no 467 vārdam 'gastronomija'

Aicina piedalīties lielākajā tūrisma izstādē – gadatirgū Īrijā

2022. gada  28. – 30. janvārī Dublinā, Īrijā norisināsies lielākā tūrisma izstāde – gadatirgus “Holiday World Show 2022”...

LRB: Ēdinātājiem ir jāļauj vakcinētos pieaugušos ar bērniem apkalpot “zaļajā” režīmā

Latvijas Restorānu biedrība (LRB) aicina valdību atbalstīt Ekonomikas ministrijas (EM) ierosinājumu atļaut bērniem līdz 12 gadu vecumam saņemt pakalpojumus...

Latvijas Restorānu biedrība: 36% ēdināšanas uzņēmumu bez valsts atbalsta neizdzīvos

36% uzņēmumu ir pesimistiski noskaņoti un uzskata, ka bez valsts atbalsta neizdzīvos...

Aptauja: Ēdināšanas uzņēmumos vakcinēta lielākā daļa darbinieku

Ēdināšanas uzņēmumu darbinieku vakcinācijas aptvere ir būtiski lielāka nekā valstī kopumā - aptuveni pusē visu uzņēmumu ir vakcinēti vairāk nekā 60% darbinieku...

Viļņa iedzīvinās rudens sezonu ar visu iemīļotiem kultūras festivāliem

Lietuvas galvaspilsētā vasaras izklaides turpināsies arī rudenī...

Seši gleznaini Eiropas galamērķi ideālām pludmales kāzām

Tā kā kāzu sezona šobrīd ir pilnā sparā, arvien vairāk pāru izmanto internetu, lai izpētītu, kā varētu izskatīties viņu ideālā diena. Daudzi vēlas...

Viesmīlības nozare: Jā iekštelpām! Nē diskriminācijai!

Viesmīlības nozare aicina valdību sekot citu Eiropas valstu piemēram un atgriezties pie iepriekš apstiprinātā “luksofora” principa, ļaujot ēdināšanas uzņēmumiem brīvi uzņemt viesus arī iekštelpās...

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons.

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons...

Slovēnija aicina tūristus

Slovēnija ir oficiāli atvērta tūristiem. Kā viena no pirmajām valstīm, kura saņēma Pasaules ceļojumu un tūrisma padomes Drošas ceļošanas zīmogu...

«Grand Hotel Kempinski Riga» jauns šefpavārs

Grand Hotel Kempinski Riga uzņem Havjeru Lopesu - viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, kurš būs atbildīgs un pārraudzīs viesnīcas kulinārās zonas, tostarp jumta bāru un restorānu Stage 22, restorānu Amber, Lobby Lounge, Grand Bāru, apkalpošanu istabās

Piektdien «outlet» ciematā Piņķos atklās Gastro tirgu

Piektdien, 30. aprīlī outlet ciematā Via Jurmala Outlet Village durvis vērs Gastro tirgus un vairāki jauni veikali...

Covid-19 laikā ēdināšanas nozarē divkāršojies vienreizējā iepakojuma apjoms

Neraugoties uz to, ka ēdināšanas uzņēmumu apgrozījums Covid-19 pandēmijas laikā ir nokrities no 50 līdz 70%, vienreizējā iepakojuma apjoms pieaudzis vairāk nekā divas reizes...

Aptauja: Tikai 55% viesmīlības nozares uzņēmumu ir pieteikušies valsts atbalstam

Vairāk nekā puse Latvijas viesmīlības nozares uzņēmumu (55%) ir pieteikušies kādam no valsts atbalsta mehānismiem...

LRB: Situācija viesmīlības nozarē – dramatiska, biedrība plāno vērsties Eiropas Komisijā

Latvijas Restorānu biedrība (LRB) plāno vērsties Eiropas Komisijā (EK), lai vērstu uzmanību uz dramatisko situāciju viesmīlības nozarē Latvijā...

Jānis Jenzis: Nedrīkst mainīt spēles noteikumus un lauzt solījumus

Latvijas Restorānu biedrība (LRB) aicina Ministru kabinetu pārskatīt iecerētos dīkstāves un algu subsīdiju atbalsta nosacījumus, paredzot atbalstu tikai COVID-19 krīzes tieši skartajām nozarēm un uzņēmumiem, kuru apgrozījuma kritums ruden

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa «Bocuse dOr» Eiropas atlasē

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa “Bocuse d’Or” Eiropas atlasē...

Nozares pārstāvji spriež par Rīgas Centrāltirgus ēdināšanas zonas attīstības perspektīvām

Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā norisinājās ekspertu diskusija “Tirgus “fūdkorts” - būt vai nebūt?”, kurā...

Preiļu novada pašvaldība turpina Preiļu pils atjaunošanas darbus

Projekta ietvaros tiks atjaunots Preiļu muižas kompleksa objekta - Preiļu pils 1.stāvs, piemērojot to...

Prestižā konkursā noteiks Labākos Latvijā pieejamos vīnus un sidrus

Starptautiska žūrija labākos dzirkstošos, baltos, sarkanos, sārtos un stiprinātos vīnus, kā arī sidrus noskaidros...

8 galamērķi Lietuvā, kas pārsteigs pat tos, kuri visu ir redzējuši

Pilsēta, ko sauc par Debesu krastiem un kuru ieskauj gandrīz 300 ezeri, bezgalīgi horizonti ar visā Eiropā...

Vācija sagaida rudenī masveida bankrotus tūrismā, gastronomijā un tirdzniecībā

Vācija sagaida rudenī masveida bankrotus tūrismā, gastronomijā un tirdzniecībā...

Latvijas Restorānu biedrība: Turpināsim cīnīties par pazeminātā PVN ieviešanu

Teju visas Eiropas Savienības valstis ir sniegušas būtisku atbalstu Covid-19 pandēmijas smagi skartajai tūrisma

8 galamērķi Lietuvā, kas pārsteigs pat tos, kuri visu ir redzējuši

Pilsēta, ko sauc par Debesu krastiem un kuru ieskauj gandrīz 300 ezeri, bezgalīgi horizonti ar visā...

Uzzini, kur un kā tiek radītas pasaules mākslīgās salas

Salas spēj uzburt sapņus par paradīzi ar debeszilu ūdeni, saules pielietām pludmalēm un krāšņām palmām...

Viesmīlības uzņēmumi nodokļos samaksā proporcionāli vairāk nekā citas nozares

Latvijas Restorānu biedrības (LRB) analīze liecina, ka nozares uzņēmumi nodokļos valstij nomaksājuši...

Rīgas Tūrisma attīstības birojs aicina uz vebināru «Gastronomijas tūrisma nozares aktualitātes»

Lai tūrisma nozares atjaunošanas plāna ietvaros rastu efektīvākos risinājumus uzņēmēju atbalstam...

Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi visā Latvijā sāk akciju #KatluRevolūcija (video)

Lai pirms vēlēšanām politiķiem atgādinātu par visiem neizpildītajiem solījumiem ārstiem, skolotājiem...

Atklātā vēstulē aicina amatpersonas risināt samilzušās problēmas Rīgas Centrāltirgū

Vēršoties pie Ministru prezidenta, Rīgas domes vadības, kā arī finanšu, ekonomikas un kultūras ministriem...

Gastro Tirgus: Centrāltirgus vadības rīcībai, laužot līgumu, ir neskaidri motīvi

Līguma laušanai nav racionāla skaidrojuma vai pamatojuma. Neraugoties uz veiktajiem ieguldījumiem drošības...

Rīgā notiks pilsētas svētki «Masļeņica – lielais pankūku cepiens»

Pasākums būs īpašs ar to, ka tajā piedalīsies ne tikai populāri Rīgas šefpavāri, bet ar īpaši sagatavotu...

TOP pasākumi Cēsīs, kurus ir vērts apmeklēt 2020. gadā

2020. gadā Cēsīs gaidāma virkne notikumu, kas cēsniekiem un pilsētas viesiem ļaus baudīt...

Tapis jauns gastronomijas ceļvedis par Latviju

Ceļvedis "Garšas ģeogrāfija" par Latviju ir autores pārskati par vairāk kā 70 mūsu valsts labākajiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Baltijas Apdrošināšanas Nams» AAS ceļojumu apdrošināšanas attīstības menedžeres Elīnas Leitendorfas

«Baltijas Apdrošināšanas Nams» AAS ceļojumu apdrošināšanas attīstības menedžerei Elīnai Leitendorfai...

Gastronomijas tūrisma piedāvājums «Livonijas garša» ieinteresē Vācijas iedzīvotājus ciemoties Vidzemē

85. starptautiskajā pārtikas, lauksaimniecības un dārzkopības izstādē “Zaļā nedēļa”, kas no 17. līdz 26. janvārim risinājās...

Viesnīca «Mercure Hotel Riga Center» uzņem «Grieķijas vīna festivālu» - Foto

35 bildes. Viesnīca «Mercure Hotel Riga Center» rīko «Grieķijas vīna festivālu», kurā bauda Grieķijas vīna un Latvijas gastronomijas izcilāko uzkodu saderību...

Siguldas pilsdrupās noritēs jau ceturtais Ziemas garšas pasākums

Šie svētki vienlaikus ir arī pirmie, kas iezīmē Siguldas videi draudzīgo aktivitāšu kopumu...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Klāt janvāra pēdējā nedēļas nogale. Jāatzīst - tik zaļš gada pirmais mēnesis nav piedzīvots kādu laiku, tādēļ...

Siguldā notiks trīs unikāli pasākumi

Sigulda aicina piedzīvot aizraujošu notikumu virkni – Livonijas ordeņa Siguldas pilī būs iespēja tvert...

Igaunijā pirmo reizi norisināsies pasaules prestižākās gastronomijas sacensības «Bocuse d'Or»

Pasākumā, ko tiešraidēs vēros vairāk nekā 20 miljoni cilvēku, ieradīsies Eiropas labākie pavāri, kā arī...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.06818008sec.