veģetārieši.

Apskatām 1 - 40 no 90 vārdam 'veģetārieši'

28. marts vēsturē: Pasaulē atzīmē lamantīnu dienu

Lai arī lamantīni, sarunvalodā dēvēti arī par manatijiem (angliski manatee) latvieša acīm ir grūti un reti sastopami, tie ir unikāli dzīvnieki....

Iedzīvotāju balsojumā noskaidroti 2023. gada iemīļotākie restorāni Latvijā

Pēc “Wolt” žūrijas vērtējuma un vairāk nekā 41 tūkstošu Latvijas iedzīvotāju balsojuma noskaidroti labākie restorāni un kafejnīcas deviņās dažādās kategorijās...

Kuprvalis un citas dzīvnieku sugas, kuras bija uz izmiršanas robežas

Klimata pārmaiņas, mežu izciršana, jūras līmeņa celšanās – tie ir tikai daži no iemesliem dzīvnieku un putnu sugu populāciju nonākšanai uz izmiršanas robežas...

Restorānu grupa «36. līnija» nāk klajā ar labiem jaunumiem

Rīgā, Skanstes ielas rajona biroja centrā “Verde” atvērts “DIA 36.line” restorāns, kas ir jau otrais šī zīmola restorāns Rīgā...

Vēl tikai divas nedēļas nogales, lai izbaudītu «Mājas kafejnīcu dienas»

Jau 2023. gada 17. septembrī noslēgsies akcija “Mājas kafejnīcu dienas”, kurā kulinārus piedzīvojumus un kultūras pārsteigumus aicina izbaudīt vietās...

Pica LuLū gadā iepērk ap 150 tonnām siera – strauji pieaug vegāniskā siera patēriņš

Picu gatavošanai Pica LuLū gadā iepērk vidēji 150 tonnas siera, un pēc uzņēmuma prognozēm vegāniskā siera īpatsvars kopējā patēriņā gada laikā varētu pieaugt...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde"...

Jelgavā apmeklētājiem durvis ver kafejnīca «Brokastnīca»

No 21.janvāra apmeklētājus gaida kafejnīca “Brokastnīca”, kas atrodas pilsētas šarmantākajā daļā - Vecpilsētas ielas kvartālā, Jāņa Asara ielā 1...

Noskaidroti pērnā gada iemīļotākie restorāni Latvijā «Wolt» vērtējumā

Jau otro gadu pēc kārtas tehnoloģiju uzņēmums “Wolt” pēc atlasītas žūrijas vērtējuma un vairāk nekā 65 tūkstošu iedzīvotāju balsojuma noskaidrojis ““Wolt” Restorānu balvas 2022”...

TOP 8 labākie vegānu galamērķi pasaulē

Viens no labākajiem veidiem, kā iepazīt jaunu valsti un tās kultūru, ir nobaudīt vietējo ēdienu. Atšķirībā no vienkārša ceļotāja, vegāniem šādas iespējas...

Travelnews.lv redaktore: Mazliet pasmieties par sevi

Gada pēdējā diena ir klāt, pārņēmis laiskums, lai gan skaidrs, ka vakarā būs ballīte. Bet tikmēr jārealizē sen aizmirsta sajūta – darīt neko...

Sācies balsojums par šī gada labāko restorānu «Wolt» Restorānu balvā 2022

Tehnoloģiju uzņēmums “Wolt” jau otro gadu organizē Restorānu balvu, lai noskaidrotu Latvijas labākos restorānus un kafejnīcas deviņās dažādās kategorijās...

Ar ko bagātas sēnes un kas jāņem vērā, lietojot tās uzturā?

Līdz ar rudens lietavām un drēgnajiem laikapstākļiem klāt sēņu laiks. Lai gan tiek ziņots, ka šogad nav bagātīgas sēņu ražas, cītīgākie sēņotāji noteikti atrod...

Šajā nedēļas nogalē durvis ver 70 mājas kafejnīcas

“Mājas kafejnīcu dienas 2022” norisinās līdz 18. septembrim, līdz ar ko ir vēl divas nedēļas nogales, kad var paspēt izbaudīt Latvijas saimnieku un saimnieču sarūpētās maltītes un...

Šajā nedēļas nogalē durvis vērs vairāk nekā 60 mājas kafejnīcas

“Mājas kafejnīcu dienas 2022” šajā nedēļas nogalē turpinās 66 mājas kafejnīcās dažādās Latvijas pusēs. Vienalga, kurā Latvijas vietā atrodaties...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Cēsu novads: Skujene aicina! Izbaudi vietējo garšu un tūrisma piedāvājumu!

Cēsu novadā mežu ielokā atrodas apslēpts dārgums – Skujene! Šeit darbojas aktīvi ļaudis un viesmīlīgi saimnieki...

Atpūtas vietas, kuras noteikti jāiekļauj savā šīs vasaras plānā, apmeklējot Liepāju

Liepājā ir vairākas lieliskas vietas, kur labi pavadīt laiku, baudīt pozitīvas emocijas, mieru un atpūtu no ikdienas skrējiena...

Paziņo jauno restorāna «Vincents» šefpavāru

Šī gada, 30. Martā, Restorānā “Vincents” norisinājās preses konference, kurā tika paziņots šefpavārs, kurš turpinās īstenot Latvijas Pavārmākslas leģendas- Mārtiņa Rītiņa...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

Aptauja: katrs trešais Latvijas iedzīvotājs ēd picu ik mēnesi

Vairumam Latvijas iedzīvotājam garšo pica (91%), un trešā daļa picu ēd vismaz reizi mēnesī...

Lieliskas vietas ēdiena līdzņemšanai Daugavpilī

Atbalstot vietējos uzņēmējus, Tūrisma informācijas centrs apkopojis Daugavpils ēdināšanas uzņēmēju piedāvājumus, kuri piedāvā iespēju sagatavotas maltītes piegādāt vai paņemt līdzi...

Iespējams, stilīgākais ceļojums šogad (Video)

“Dzīves līkloči ir neizzināmi un neparedzami - par to pārliecinājāmies augusta sākumā saņemot uzaicinājumu no “Novatours” doties ceļojumā uz Grieķijas salu Korfu,”...

Jaunums - Gold&Green® veselīgie vrapi degvielas uzpildes stacijās KOOL

Pasaulē vairāk kā jebkad cilvēki pievērš uzmanību savai veselībai, priekšroku dodot produktiem, kuru sastāvā ir maksimāls daudzums organismam...

Daugavpils atkal priecē tūristus ar jaunumu – rūgtu roku darba šokolādes tāfelīti ar uzrakstu «Daugavpils»

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra sadarbībā ar Daugavpils uzņēmumu “Sweeco” ir radījusi jaunu produktu...

Daugavpils ēdamo suvenīru klāstu papildina dabīgā šokolāde «Daugavpils»

Daugavpilī turpina paplašināt ēdamo suvenīru klāstu. Jauna šokolāde “Daugavpils” var kļūt par lielisku dāvanu sev un saviem mīļajiem...

Apbalvoti «GEMOSS» granta konkursa uzvarētāji – trīs veselīgu un inovatīvu pārtikas produktu ideju autori

Konkurss noslēdzās 19. maijā, kad žūrija apbalvoja trīs izcilāko ideju autorus...

«Gold&Green®» - jauns augu izcelsmes superprodukts Latvijas tirgū

Gold&Green® ir Somijā radīta un patentēta augu izcelsmes produktu līnija, kas izceļas ar vērtīgu, veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu - proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs daudzumu...

KONKURSS: Piedalies un laimē «Brīvdienu kasti» 90 eiro vērtībā no restorāna «Hercogs»

Travelnews.lv sadarbībā ar restorānu  «Hercogs Mārupe» aicina piedalīties konkursā un laimēt balvu «Hercoga Brīvdienu kasti» 90 eiro vērtībā...

Travelnews.lv izgaršo restorāna «Hercogs Mārupe» brīvdienu kastes gardumus

Izmēģinot šo piedāvājumu, radās vairāki būtiski secinājumi, ar kuriem vēlos padalīties...

Rīgā durvis ver jauns gastronomisks pieturpunkts

Ikvienam būs iespēja produkciju iegādāties gan līdzņemšanai, gan to baudīt uz vietas mājīgās kafejnīcas...

Video intervija ar Andri Baļicki, «LSG Sky Chef» valdes priekšsēdētāju un Zigmāru Vestfalu, «LSG Sky Chef» attīstības direktoru

Tūrisma ziņu portāls «Travelnews.lv» uz sarunu aicināja Andri Baļicki, «LSG Sky Chef» valdes ...

Iepazīsti Amatas novadu caur dabu, Amatas upi, takām un kultūrvēsturi

Pašreiz, kad ārkārtas situācijas laikā ir neskaitāmi ierobežojumi, slēgti muzeji, atsevišķi dabas objekti...

Uzzini 15 interesantus faktus par garšīgo «Pica Lulū»

Pica Lulū rullēšanas un cepšanas prasmēs ieguldījusi jau vairāk nekā divus gadu desmitus. Viss aizsākās, kad...

Par 50% pieaug airBaltic iepriekš pasūtīto maltīšu popularitāte

Latvijas lidsabiedrības airBaltic pasažieru skaits, kuri savā rezervācijā iekļāvuši kādu no vairāk nekā 70 iepriekš pasūtīto...

3 veidi, kā baudīt ziemu Tallinā

Tallina ar personīgo transportu vai komfortablu autobusu ir sasniedzama dažās stundās, un Igaunijas...

Nosauktas vegāniem draudzīgākās pilsētas pasaulē

Ja pāris gadus atpakaļ veģetārieši un vegāni tika uzskatīti teju par savādniekiem, tad mūsdienās...

Uzzini, kādus kārdinošus gardumus jums sola Grieķijas virtuve

Viens no populārākajiem šīs vasaras ceļojumu galamērķiem ir Grieķija - gan kūrorti kontinentālajā daļā, gan daudzās

Kareivīgie acteki un maiji bijuši veģetārieši

Kā zināms no vēstures, tagadējo Meksikas teritoriju līdz 15.gadsimtam un spāņu kolonizatoru iebrukumam apdzīvoja

Rīgā pirmo reizi norisināsies SUP festivāls

Festivāls "SUPiāde" Rīgas iedzīvotājus un pilsētas viesus aicinās piedalīties fiziskās aktivitātēs uz ūdens...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.71061707sec.