Durvis vērs nebijuša koncepta restorāns - godīgas cenas restorāns «ATVĒRTS»

Februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns, kurā daudzveidīgus augstas kvalitātes ēdienus un dzērienus klienti varēs baudīt par pašizmaksas cenām. "ATVĒRTS" – tas ir godīgas cenas restorāns ar vīziju, ka klientam jāmaksā tikai par maltīti. Koncepta izstrādē ieguldīti EUR 65 000, un viens no koncepta autoriem Pēteris Ozols apliecina, ka jaunā restorāna atvēršana Latvijā ir tikai pirmais solis iecerētā koncepta attīstībā.

Restorāns "ATVĒRTS" vēlas paskatīties uz restorānu biznesu no jauna skatu punkta. "Apzināmies, ka restorānu un ēdināšanas industrija darbojas pēc viena pārbaudīta biznesa modeļa, bet ir pienācis laiks iepazīstināt šo sfēru ar citādāku pieeju. Ienākt šajā nozarē ar vēl nebijušu konceptu ir liels risks, taču mēs esam gatavi pierādīt, ka arī, viesiem nepārmaksājot, restorāns var sniegt kvalitatīvu ēdienkarti un patīkamu atmosfēru," tā viens no jaunā restorāna koncepta autoriem Pēteris Ozols.  

Gardēži pavisam noteikti var priecāties, jo "ATVĒRTS" sola saviem viesiem izcila restorāna cienīgus ēdienus par gluži vai smieklīgām cenām. Turklāt kvalitātes latiņa saglabāsies augstā līmenī – liela daļa piegādātāju būs tie paši, kas produktus piegādā arī citiem vadošajiem restorāniem. Tātad viesi par pašizmaksas cenu un minimālu ieejas maksu varēs baudīt restorāna standartiem atbilstošu maltīti.

Restorāna ēdienkarte ir rūpīgi izstrādāta kopā ar šefpavāru Romanu Uglanicu. Šefpavārs 2013. gadā atzīts par Latvijas gada pavāru, un savu profesionālo pieredzi ir uzkrājis gan prestižos pašmāju restorānos, gan ārvalstīs, piemēram, ASV un Zviedrijā. "Man vienmēr ir bijuši augsti standarti attiecībā uz ēdienu, ko piedāvāju klientiem, tāpēc šīs augstās prasības saglabāšu arī godīgas cenas restorānā "ATVĒRTS". Ikviens ēdienkartē iekļautais ēdiens ir mūsu vizītkarte, tāpēc prieks, ka viesiem mūsu labākā maltīte būs pieejama par godīgu un adekvātu cenu," norāda šefpavārs.

Lai gan inovatīvais restorāns atrodas Vecrīgas sirdī, cenas ēdienkartē krasi atšķirsies no tā, ko iespējams redzēt citur.

Godīgo cenu restorāns savas durvis vērs jau 2019. gada 1. februārī. Visu atklāšanas nedēļas nogali gaidāmi dažādi pasākumi gan izsmalcinātiem gardēžiem, gan jaunajām ģimenēm, gan arī citiem interesentiem. Pirms restorāna apmeklējuma "ATVĒRTS" aicina viesus iepazīties ar restorāna noteikumiem lapā, bet pasākumu programmai iespējams sekot līdzi Facebook kontā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.62010694sec.